Çocuklara Özel Ağ : LEGO Life

Çocuklara Özel Ağ : LEGO Life

Dünyaca ünlü LEGO , yetişkinler ve çocuklar tarafından popülerdir. Yetişkinler LEGO’ya duydukları ilgiyi , paylaşım sitelerinde yada forum sitelerinde insanlarla paylaşım içinde olsalar da bu durum şimdiye kadar çocuklar için maalesef mümkün değildi.
LEGO , LEGOlife adında çocuklar için sosyal ağ başlattı. 13 yaşın altındaki çocuklar için olan sosyal ağ, Instagram benzeri bir platforma sahip.

LEGO Life’ın Amacı Nedir?

LEGOlife’ın ana fikri, çocukların LEGO’ya duydukları sevgiyi benzer düşünen çocuklarla paylaşımlarda bulunmak.Çocukların yapmış oldukları tasarımları yayınlayabilir veya başkalarının yayınladıkları paylaşımlara ifadeler bırakabilir(LEGOya özel imojiler),yorum yapabilir, başka kişileri takip edebilir.  Çocukların oynamak için güvenli bir yer olacağını düşünüyor.Kişiler, kayıt esnasında rastgele isim alırlar ve kişisel veriler paylaşılmaz ve paylaşımına izin verilmez.Yapılan içerik ve yorumlar filtrelenerek yapılır. Şuan paylaşım yapılan başka siteler mevcut fakat çocuklar için uygun değil. 
lego life
Sosyal ağ kurulmasının amacı, paylaşımlar yapılmaya başlandıkça yeni setleri çocukların görüp , ebeveynlerinden “bende bu seti istiyorum ,bana da bu seti alın” demek böylelikle firmanın daha çok ürün satması düşünülmüş.
Günümüz ortamında çocukların dış ortamda fazla oyun oynayamaması , bu tür platformlarla vakit geçirerek büyümesi fikir olarak güzel.
Legolife şuan da mevcut. Android, iOS cihazlarda indirilebilir durumda. Şimdilik belirli ülkelerde aktif bu ülkeler ; ABD, İngiltere, Kanada, Fransa, Almanya, Danimarka, Avusturya ve İsviçre.
Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar