En İyi 6 Selfie Uygulama Önerisi

En İyi 6 Selfie Uygulama Önerisi

Selfie  fotoğraf çekmek popülaritesini korumaya devam ediyor. Mobil cihazlarda kullanılan kamera ile kendisinin fotoğrafını çekme işlemine selfie yani Türkçe adı ile özçekim deniyor. Uygulama geliştiriciler de selfie için yeni uygulamalar geliştirdiler. Bu yazımızda popüler olan 6  selfie uygulamasını inceliyoruz.

1.Retricaselfie - retrica

Selfie uygulamalarındaki en yaygın olarak kullanılanlardan  bir tanesi  Retrica. 100 den fazla filtresi ve yeni deneyimleri ile paylaşmanıza  imkan tanıyan kamera uygulamasıdır. Güzel fotoğraflar, kolajlar, videolar ve hatta GIF’ler oluşturabilirsiniz.
selfie - retrica 2
iOS  için Retrica
Android için Retrica

2.Candy Cameraselfie-candy cam 

Sonradan düzeltme gerektirmeyen gerçek zamanlı filtre. 30 ‘dan fazla duygu belirten ve benzersiz filtre. Özellikle cep telefonuyla kendi fotoğraflarınızı çekmek için harika cilt filtresi. Kolay ve rahat düzenleme. Ayarlanabilir parlaklık, kontrast, doygunluk, çözünürlük. Kes, döndür, Mozaik, Lomo efekti. Dış odaklama gibi özellikleri bulunan Candy Camera.

selfie-candy cam 2



iOS için Candy Camera
Android için Candy Camera

3.Sweet Selfie

selfie - sweet selfie
Daha kolay, daha rahat ve daha güzel biçimde fotoğraf çekin! Selfie çekmek için özel dizayn edilmiş kamera, 100 den fazla gerçek zamanlı filtre, daha iyi hazırlık için zamanlayıcı, 7 büyüleyici kamera lensi, instagram Facebook, VK, LINE, KAKAO, Wechat ve daha fazlasında kolayca fotoğraf paylaşımı, cilt kusurlarını düzeltme , göz büyütme/gülümseme düzeltme/inceltme gibi özellikli otomatik yüz tanımaya sahip tek dokunuşla güzelleştirme özelliği.
selfie - sweet selfie 2








Android için Sweet Selfie

 

selfie - youcam4.Youcam

Gerçek zamanlı güzelleştirici etkisi her karede mükemmel görünmesi, kısa videolar ile hayat Selfie’ler getirin, Çoklu yüz tanıma, cilt daha pürüzsüz, kuru cilt, kırışıklık, akne leri kaybeder ,ince çizgileri yapar. Gözlerin daha belirgin olmasını sağlar, bel inceltme özelliği, istenmeyen nesneleri kaldırma. Akıllı kolaj , fotoğraflardaki yüzleri algılar.
selfie - youcam 2
iOS için Youcam
Android için Youcam

5.B612 Selfigenic Camera

Dünyada 300 milyonu aşkın kullanıcı, canlı güzelleştirme selfie - b612
ayarlarını kullanarak olağanüstü selfieler çekmek için B612’yi kullanıyor. Kolayca muhteşem çekimler yapmanızı ve arka planlara renk katmanızı sağlayan eğlenceli sticker’lar ve harika filtrelerle kendinizi keşfedin. İkili sticker’lar farklı efektleri denemek için kameraları değiştirin! Arka kamerayla fotoğraf çekmek de eğlenceli. Arkadaşlarınızın daha da komik resimlerini çekmenin keyfini çıkarın! yüzünüzü daha küçük gösterecek en-boy oranı Sadece ekran ayarını değiştirerek yüzünüzün daha küçük görünmesini sağlayın.
selfie - b612 2
iOS için B612
Android için B612

6.BeautyPlusselfie - beautiyPlus

Mükemmel yüz ve kendi fotoğraflarını çeken resimler için parlak bir cilt ekler. özel cilt yumuşatma makyaj aracını kullanarak cilt tonunu rötuş yapar. Leke sökücü ile sivilce ve diğer cilt problemleri sadece bir dokunuşla yok etmeyi sağlar. Diş beyazlatma, temiz bir gülümseme, kusursuz fotoğraf veya video çekmek için otomatik canlı rötuş. Ön ve arka kamerada kullanılabilir.
selfie - beautiyPlus 2
iOS için BeautyPlus
Android için BeautyPlus

Kaynak tvtekno.net

Yorumlar

Popüler Yayınlar