Google Lens iOS'ta Kullanılabilir

tvtekno

Google Lens iOS'ta Kullanılabilir



Etrafımızdaki dünya, hiçbir şey bilmediğimiz insanlar, yerler ve nesnelerle doludur. Ama her şeyi nasıl anlayabiliriz? Google Lens, bilginiz deki boşlukları doldurabilir ve akıllı telefonunuzdaki fotoğrafları eğitici maceralara dönüştürebilir.



Google Lens'in Yükselişi                                                                  


Google başlangıçta Pixel 2 ve Pixel 2 XL'de Lens'i başlattı. Ardından, son birkaç ay içinde, Google, tüm Android telefonlara Lens'i yaydı. Artık Google Lens, iOS cihazlarda da kullanılabilir, ancak yalnızca Google Fotoğraflar yüklüyse.
Google Lens aslında bir görsel arama aracıdır. Yani, yeni bir şehri ziyaret ediyor ve belirli bir binanın adını bilmek istiyorsanız, bir fotoğrafını çekin, Google Lens'i başlatın ve Lens'in onu tanıdığını varsayalım, söz konusu bina hakkında çok sayıda bilgi edineceksiniz. 

Google Lens kitaplar, önemli yerler, sanat eserleri, bitkiler, hayvanlar ve daha pek çok şeyle çalışır. Ayrıca kartvizitler, el ilanları ve reklam panoları ile çalışır, etkinliklere bağlantılar sunar ya da rehber bilgilerini telefonlarınıza kaydetmenizi sağlar.
IOS cihazınızda Google Lens'e erişmek için, önce Google Fotoğraflar'ın en yeni sürümünün yüklü olduğundan emin olun Ardından uygulamayı başlatın ve bir fotoğraf açın. Ardından Google Mercek simgesine dokunun. Lensin fotoğrafta algıladığı öğeye göre farklı seçenekler verilecektir.

Google Lens'in Geleceği                                                                                

Google Lens zaten Google Foto’ya mükemmel bir ektir, ancak daha da fazla potansiyele sahiptir. Neyse ki, Google'ın daha akıllı hale gelmek için oluşturduğu yapay zeka ve eklenen yeni yöntemleri ile Lens için heyecan verici planları var.
Bu arada, Google Lens'in mevcut enkarnasyonunu deneyin. Sıkıldığınızda , iPhone'unuzda neden Google Fotoğraflar'ı kullanmanızı öneriyoruz , Google Fotoğraflar'ın bazı en havalı özellikleri hakkında bilgi edinin veya Pinterest'in görsel keşif araçlarını nasıl kullandığını görün.

Resim için kaynak : Wikipedia

Yorumlar

Popüler Yayınlar